Dag: 5 september 2024

Vanligt med hårbehandling i filmindustrin

Håravfall diskriminerar inte. Det spelar ingen roll om du är framgångsrik skådespelare i Hollywood med miljoner dollar på kontot eller en ”vanlig” svensk. Att tappa håret kan drabba vem som helst och hur vi hanterar det är också väldigt olika. Vissa rycker på axlarna och tycker det är lite tråkigt medan andra går ned i djup depression. Om du har börjat tappa håret bör du känna till att det i dag finns verkliga lösningar som faktiskt fungerar.

Hos Nordic Hairs hårklinik får du hjälp med så kallad PRP-behandling. Det är en modern, säker och populär behandling som främjar hårtillväxt på ställen där det har slutat växa. Nordic Hairs hårklinik hittar du i Stockholm, Malmö och Göteborg. PRP-behandling är en medicinsk och naturlig behandling som innebär att blodplättar injiceras i hårbotten, vilket snabbt stimulerar hårsäckarna och får dem att ”komma igång” igen. Det behövs ingen hårtransplantation och eftersom allting som injiceras i hårbotten kommer från din egen kropp är risken för problem med allergi och liknande nära noll.

Ju tidigare du söker hjälp desto bättre

Känner du att håret börja falla bort och att det påverkar din självkänsla är det bäst att söka hjälp direkt. Ju tidigare PRP-behandlingen kan påbörjas desto enklare och billigare är det. Väntar du tills allt hår är borta finns det fortfarande möjlighet att lösa det, men det blir mer tidskrävande och kostsamt. Ligg steget före och förebygg problemen innan de hunnit åstadkomma någon skada. Och glöm inte att detta är ett problem som många andra män (och kvinnor) upplevt.